Discover'de resim paylaşmak

Direkt yükleme:

  1. Fotoğraf çekdikten sonra inceleme ekranı belirecektir.
  2. Ekranın aşağı tarafında ikon btnReviewUploadselfieNormal.png belirecektir ( yalnızca oturum açtığınız zaman). Bu simgeye dokunduğunuzda fotoğraf otomatik olarak Discover'deki profilinizde paylaşılacaktır

Devamlı paylaşma:

  1. Fotoğraf çekdikten sonra paylaşım sayfasında "Benim Selfi'm" seçiniz.
  2. Fotoğrafı profilinizde paylaşmak için beliren ok simgesine tıklayınız.

Silme

  1. Paylaştığınız fotoğrafı silmek için resmi açtıktan sonra  "..." simgesine tıklayınız.
  2. "Fotoğrafı Sil" seçiniz.

Fotoğraf paylaşma kurallarına link'ten göz ata bilirsiniz

Başka sorularınız var mı? Bir talep gönder

0 Yorumlar

Yorum yazmak için lütfen oturum açın: oturum aç.